În acest weekend încep grupele “Valoare”

Calificată în Grupa “Valoare”, Academia de Handbal Minaur va debuta în acest sfârșit de săptămână în această fază a doua a competiției (sau echivalentul a vechilor turnee semi-finale). Grupele “Valoare” se vor juca sub forma a trei grupe de câte șase echipe. Echipele calificate în această fază vor juca doar împotriva echipelor cu care nu s-au duelat în cadrul sezonului regulat.

Repartizată în Grupa “Valoare” 3, Academia de Handbal Minaur va juca la Turda, în Sala “Gheorghe Barițiu”, împotriva echipelor CSS Hunedoara, SCM Politehnica Timișoara și CSM Reșița (menționate în ordinea în care le va întâlni). Al doilea turneu valoare va avea loc în perioada 7-9 mai, locația urmând a fi stabilită ulterior.

Înainte de startul partidelor, clasamentul este condus de SCM Politehnica Timișoara, care în sezonul regulat a strâns 11 puncte, fiind urmată de Academia de Handbal Minaur cu 10 puncte. Podiumul este completat de CSM Reșița cu 9 puncte. În a doua parte a clasamentului se regăsesc AHC Potaissa Turda (8 puncte), LPS Tg. Mureș (6 puncte) și ultima clasată CSS Hunedoara (0 puncte).

Programul meciurilor din acest weekend:
Vineri, 2 aprilie

ora 12.00 – CSM Reșița – AHC Potaissa Turda
ora 14.40 – SCM Politehnica Timișoara – LPS Tg. Mureș
ora 17.20 – CSS Hunedoara – AH Minaur
Sâmbătă, 3 aprilie
ora 12.30 – LPS Tg. Mureș – CSM Reșița
ora 15.10 – CSS Hunedoara – AHC Potaissa Turda
ora 17.50 – SCM Politehnica Timișoara – AH Minaur
Duminică, 4 aprilie
ora 10.00 – AHC Potaissa Turda – SCM Politehnica Timișoara
ora 12.40 – AH Minaur – CSM Reșița
ora 15.00 – CSS Hunedoara – LPS Tg. Mureș

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac