Etapă intermediară în această săptămână. Programul complet

În săptămâna 19-25 noiembrie vor avea loc două etape în Campionatele Naționale de Juniori, la mijlocul acestei săptămând urmând să se dispute o etapă intermediară. Primii care au început săptămâna au fost juniorii I, aceștia pierzând în deplasare la HC Sibiu în Divizia A, scor 27-32.

Miercuri, 21 noeimbrie vor avea loc două partide, în ambele juniorii noștri urmând să joace împotriva Potaissei Turda. Primii vor fi juniorii I, aceștia urmând să întâlnească formația din Turda începând cu ora 14:00, fiind urmați de juniorii II de la 15:30. Ambele partide sunt foarte importante, juniorii noștri fiind la ambele categorii de vârstă pe poziția a doua, la două puncte de Potaissa Turda.

Ziua de joi programează meciuri în deplasare pentru juniorii III, aceștia urmând să joace la Oradea, respectiv Satu Mare. Ambele partide vor începe de la aceeași oră (16:00). Prima echipă va juca în deplasare la ACS Alpha Oradea, echipa secundă urmând să joace la LPS Satu Mare.

Sâmbătă 24 noiembrie, juniorii II vor juca în deplasare la CSH Academica Cluj-Napoca începând cu ora 14:00. La fel ca și în săptămâna precedentă, și duminica aceasta vom avea un cuplaj handbalistic la nivel de juniori III. Începând cu ora 10:30, prima echipă va juca pe teren propriu împotriva echipei CSH Academica Cluj-Napoca, fiind urmată de echipa secundă începând cu ora 12:00 în meciul contra echipei ACS Alpha Oradea.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac