Erik Pop, debutant în Liga Zimbrilor la doar 16 ani

Erik Pop, membru al grupei de juniori II din cadrul Academiei de Handbal Minaur a debutat ieri în Liga Zimbrilor la prima echipă a Minaurului. Erik a reușit și primul gol pe prima scenă a handbalului masculin românesc la frageda vârstă de 16 ani.

La cei 16 ani, Erik a adunat evoluții foarte bune la nivel de juniori, dar și la nivelul Diviziei A, unde joacă meci de meci pentru echipa secundă a Clubului Sportiv. De asemenea, Erik este și un jucător de bază al echipei naționale de juniori.

Ne mândrește debutul lui Erik în Liga Zimbrilor la doar 16 ani. Până la urmă, acesta este scopul Academiei de Handbal Minaur, să promoveze juniori la prima echipă a Minaurului, iar cu cât acest pas este făcut mai repede, cu atât mai bine pentru copii. În prezent mai sunt juniori ai Academiei care pot face oricând pasul spre prima echipă.” ne-a declarat Florin Mironescu, antrenorul lui Erik atât la juniori, cât și la Divizia A.

În prezent, din lotul primei echipe a Clubului Sportiv Minaur mai fac parte alți sportivi care au făcut junioratul la Academia de Handbal Minaur. Este vorba de Răzvan Apostu, Călin Căbuț Robert Nagy, Tudor Botea și Sergiu Makaria.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac