Egal cu Universitatea Cluj, scor 31-31

Academia de Handbal Minaur a remizat în această după-amiază cu Universitatea Cluj, scor 31-31 (vezi galerie foto), în al doilea amical din această pauză competițională. La pauză, clujenii au avut un avantaj de patru goluri, scor 11-15. Până la reluarea Diviziei A, echipa noastră va mai juca două amicale, vineri (ora 13:30) pe teren propriu cu CSM Cimentul Bicaz, respectiv pe 28 ianuarie (ora 16:00) în deplasare la CSM Oradea.

IMG_0536

Începutul partidei a fost echilibrat, cele două echipe fiind la egalitate după primele șapte minute de joc, scor 3-3, această egalitate menținându-se și la mijlocul primului mitan, când scorul a fost 8-8. Oaspeții s-au desprins pentru prima dată la două goluri cu zece minute înainte de finalul primelor 30 de minute, scor 8-10, diferență dublată până la pauză, când s-a intrat la cabine la scorul de 11-15.

IMG_0796

În repriza secundă oaspeții au mai reușit să conducă la trei goluri în două rânduri (14-17 min. 35, respectiv 17-20 în minutul 40), Academia de Handbal Minaur revenind pe tabela de marcaj și reușind să preia conducerea în minutul 47, la scorul de 23-22. Echipa noastră a rămas în avantaj până spre finalul meciului, când Universitatea Cluj a egalat la ultima fază a jocului, cele două echipe terminând astfel la egalitate, scor 31-31.

În acest joc, pentru Academia de Handbal Minaur nu au putut evolua Robert Nagy și Bogdan Stoean, convocați la echipa națională de tineret.

Divizia A se va relua pe șapte februarie, Academia de Handbal Minaur urmând să joace pe teren propriu în prima etapă a returului împotriva Politehnicii Timișoara. În tur, la Timișoara, Academia de Handbal Minaur s-a impus cu scorul de 29-33.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac