Două victorii și o înfrângere pentru juniori

Două victorii au obținut juniorii Academiei de Handbal Minaur la sfârșitul săptămânii trecute, singura grupă învinsă fiind cea de juniori II, care a pierdut astăzi la Potaissa Turda.

Sâmbătă 3 martie, juniorii III au trecut de CSS2 Baia Mare, scor 49-14 într-o partidă fără istoric, pentru echipa noastră evoluând și juniori născuți în anul 2005 (juniori IV). La pauză, Academia de Handbal Minaur avea un avans de 15 goluri, scor 20-5. Cu excepția celor doi portari, pentru echipa noastră au marcat toți sportivii trecuți pe foaia de joc.

Singura înfrângere a juniorilor noștri a avut loc la Turda, juniorii II fiind învinși de Potaissa cu 26 la 24 în derby-ul primelor două clasate ale seriei H. La pauză, avantajul turdenilor a fost tot de două goluri, scor 12-10. Cu două etape înainte de finalul sezonului regulat, Academia de Handbal Minaur ocupă prima poziție în clasament cu 31 de puncte, fiind urmată de Potaissa Turda (30) și LPS Cluj (28).

La Timișoara, juniorii I au obținut cu echipa secundă a Clubului Sportiv Minaur prima victorie a returului, scor 28-22 în fața echipei locale CSU Politehnica, după ce la pauză aveau tot șase goluri în avantaj, scor 17-11. După 12 meciuri, CS Minaur II ocupă locul patru, cu 19 puncte acumulate.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac