Două victorii și două înfrângeri în această săptămână

Săptămâna aceasta au fost programate patru meciuri pentru juniorii Academiei de Handbal Minaur, iar bilanțul a fost de 2 victorii și două înfrângeri. Săptămâna a fost încheiată ieri, când juniorii născuți între anii 2004 și 2007 au participat la o acțiune a Planului “Talent”.

Săptămâna a fost începută de juniorii II, care au pierdut pe teren propriu împotriva echipei LPS Târgu Mureș, scor 26-28, dar au obținut un punct din această întâlnire în urma victoriei din repriza secundă (15-14, prima repriză a fost 11-14). Etapa următoare, juniorii II vor juca în deplasare la LPS Bistrița.

Joi, juniorii III au trecut fără prea mari probleme de LPS Cluj, scor 35-17 (scorul pe reprize a fost 9-6, 13-7, 13-4). În clasamentul seriei, Academia de Handbal Minaur ocupă locul secund, cu 24 de puncte după cinci jocuri, având cu trei mai puține decât echipa de pe primul loc, Liceul Liviu Rebreanu Turda, care are 27 de puncte. Etapa următoare, juniorii noștri vor juca împotriva CSS-ului din Baia Mare, într-o partidă considerată în deplasare.

Ziua de vineri a fost a juniorilor I, care au disputat două meciuri pe teren propriu împotriva aceleiași echipe, AHC Potaissa Turda, în Campionatul Național rezervat juniorilor I, respectiv Divizia A. Prima partidă, cea de la juniori, a fost una extrem de disputată, cu multe răsturnări de situație. CSS2 Baia Mare a condus în primele 15 minute, după care Turda a trecut în avantaj, avantaj pe care l-a păstrat până spre finalul meciului, mai exact până prin minutele 45-50, când juniorii noștri au întors scorul de la 19-22 la 25-22. În ultimele trei minute de joc, Turda a marcat două goluri consecutive (25-24) și a păstrat așadar suspansul până la final, însă nu a avut forța necesară ca să egaleze, iar partida s-a încheiat cu scorul de 25-24.

La Divizie partida a fost una fără istoric, echipa din Turda conducând jocul din primul până în ultimul minut, scorul final fiind 31-39 (la pauză a fost 19-21). Etapa următoare, juniorii I vor începe returul în Divizia A, în deplasare la U Cluj II, iar la juniori vor juca în deplasare la HC Dinamyc Zalau.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac