Două victorii în trei meciuri la Turda

În weekend-ul recent încheiat, Academia de Handbal Minaur a participat la primul turneu de juniori I din acest sezon. Elevii antrenați de Claudiu Clonovszki și Florin Mironescu au obținut două victorii, 36-21 cu CS Extrem și 32-25 cu LPS Tg. Mureș. Ieri, în ultima zi a turneului, Academia de Handbal Minaur a fost învinsă de AHC Potaissa Turda cu 26 la 23 la capătul unui meci echilibrat.

Cu aceste două victorii, Academia de Handbal Minaur ocupă locul secund în serie (4 puncte), aceasta fiind condusă de AHC Potaissa Turda care are maxim de puncte (6) după cele trei jocuri disputate în weekend. Extrem Baia Mare ocupă locul trei după ce a învins ultima clasată LPS Tg. Mureș cu 33 la 30.

Bogdan Paul in timpul meciului de handbal masculin dintre Academia de Handbal Minaur si AHC Potaissa Turda din cadrul Campionatului National de Juniori I – seria E, disputat in Sala Gheorghe Baritiu din Turda, duminica 7 februarie 2021. FOTO: Paul Ursachi / UPfoto

Următorul turneu (etapele 4-6), și ultimul din cadrul sezonului regulat, va avea loc în primul weekend al lunii martie (5-7). Mai departe, în Grupa Valoare se vor califica primele trei clasate din fiecare grupă a sezonului regulat. Seria E, din care face parte Academia de Handbal Minaur se va împerechea cu seria F (SCM Politehnica Timișoara, CSM Reșița, CSS Hunedoara sau LPS Banatul Timișoara). O noutate față de sezoanele precedente este faptul că echipele vor intra în Grupa Valoare cu punctele acumulate împotriva colegelor de serie care s-au calificat în această fază a competiției.

Claudiu Clonovszki in timpul meciului de handbal masculin dintre Academia de Handbal Minaur si AHC Potaissa Turda din cadrul Campionatului National de Juniori I – seria E, disputat in Sala Gheorghe Baritiu din Turda, duminica 7 februarie 2021. FOTO: Paul Ursachi / UPfoto

La finalul turneului de la Turda, antrenorul Claudiu Clonovszki a declarat: ” Un turneu reușit după părerea mea, primele două meciuri din cadrul turneului le-am condus din primul pâna în ultimul minut fără emoții. La meciul al treilea împotriva celor de la Turda știam că vor fi ambiții mari de fiecare parte și din păcate ratările pe care noi le-am avut au făcut ca la finalul partidei să pierdem, chiar dacă jocul nostru a fost bun, iar motivația și dorința au fost la cote înalte. Ne dorim să nu mai facem pași greșiți și următoarele meciuri să le abordăm cu aceeași motivație și mai multă inspirație la finalizare.”

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac