Două victorii în prima etapă

Weekend-ul recent încheiat s-a desfășurat prima etapă a Campionatelor Naționale de Juniori. Academia de Handbal Minaur a fost reprezentată în cinci meciuri dacă luăm în considerare și partida de Divizia A de la Sighișoara, eșalonul secund la nivel de seniori aflându-se tot în prima etapă a noului sezon.

Prima partidă a weekend-ului a fost la nivelul juniorilor III, care au fost învinși pe teren propriu de CS Seini cu 32 la 19, formația oaspete conducând pe toată durata partidei. Tot la juniori III, a doua echipă a Academiei de Handbal Minaur s-a impus pe terenul echipei CS ADEP Satu Mare cu 28 la 14. Cele două echipe de juniori III ale Academiei de Handbal Minaur se vor întâlni în această săptămână într-o partidă din cadrul etapei cu numărul doi.

Sâmbătă, juniorii I au pierdut pe teren propriu cu CSS2 Baia Mare, scor 28-31, însă s-au revanșat în Divizia A pentru CS Minaur II, învingând Centrul Național de Excelență cu 44 la 40. În etapa următoare, juniorii I vor juca pe 27 septembrie în Campionatul Național de Juniori I pe teren propriu cu Potaissa Turda, urmând ca pe 28 septembrie să întâlnească Universitatea Cluj în Divizia A.

Duminică, juniorii II au trecut mai mult decât categoric de Dinamyc Zalău, pe care a învins-o cu 57 la 16, adică au reușit să marcheze aproape un gol pe minute. În etapa următoare, juniorii II se vor deplasa la Satu Mare pentru partida cu CS ADEP.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac