Două meciuri pentru juniori în acest weekend. Un transfer la echipa de juniori II

Acest sfârșit de săptămână programează două meciuri pentru juniorii Academiei de Handbal Minaur, ambele considerate în deplasare. Juniorii III vor juca mâine începând cu ora 10:00 la Satu Mare împotriva echipei LPS, în timp ce juniorii II vor juca împotriva celor de la CSS2 Baia Mare, într-o partidă considerată în deplasare.

Lideri ai clasamentului după disputarea celui de-al doilea turneu de sală, juniorii III ai Academiei de Handbal Minaur se deplasează la Satu Marecu gândul de a obține toate cele două puncte puse în joc, având în vedere faptul că gazdele se află pe ultima poziție cu -8 puncte (penalizări primite în urma nerespectării cerinței de vârstă).

Prima etapă a returului programează derby-ul băimărean dintre CSS2 Baia Mare și Academia de Handbal Minaur (duminică 11 februarie, ora 11:30), încheiat nedecis, scor 29-29 în deschiderea sezonului 2017/2018. În clasamentul momentului, Academia de Handbal Minaur ocupă primul loc, cu 25 de puncte în zece meciuri, în timp ce CSS2 Baia Mare ocupă locul patru, cu 21 de puncte.

O noutate în ceea ce privește lotul juniorilor noștri îl reprezintă Doru Oghinciuc, un portar transferat în această săptămână de la LPS Târgu Mureș. Doru este component al lotului național de cadeți.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac