Debut cu dreptul în noul sezon de Juniori I

Juniorii I au debutat cu dreptul în noul sezon al Campionatului Național după ce au învins cu 36 la 21 pe CS Extrem. A fost o diferență de scor obținută în repriza secundă, la pauză scorul fiind doar 14 la 12.

În primele zece minute ale jocului, CS Extrem a condus la limită, diferența fiind de maxim un gol. Academia de Handbal Minaur a trecut pentru prima dată în avantaj în minutul 10 la scorul de 5-4. S-a mers cap la cap până spre finalul primelor 30 de minute, iar la pauză Academia de Handbal Minaur a fost în avantaj de două goluri, scor 14-12.

Imediat după reluare, Extrem a marcat prima, fiind urmată de patru goluri consecutive ale juniorilor noștri, scorul devenind 18-13. În minutul 47 diferența a ajuns la 9 goluri după o nouă serie de patru goluri consecutive (25-16). La final, Academia de Handbal Minaur s-a impus la 15 goluri diferență, scor 36-21.

Academia de Handbal Minaur: Cristian Sîncu, Andrei Ghibirdic, Alexandru Pașca – Rareș Pop (8 goluri), Ionuț Buciuman (6), Lucas Sabou (5), Bogdan Paul (5), David Astalâș (3), Emanuel Birtaș (3), Denis Konya (2), Andreas Hauler (2), Remus Chiș (2), Alexandru Cociotă, Tiberiu Cioclu, Ianis Petrea. Antrenori: Claudiu Clonovszki și Florin Mironescu.

În cealaltă partidă a etapei, AHC Potaissa Turda a trecut de LPS Tg. Mureș cu 44 la 25. Mâine, Academia de Handbal Minaur va întâlni pe LPS Tg. Mureș începând cu ora 13.00.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac