Un proiect ambițios, de pionierat în handbalul romanesc

Academia de Handbal Minaur a stabilit un nou reper al activității sale, reușind inițierea unui proiect ambițios. În colaborare cu Colegiul Central de Arbitri din cadrul Federației Române de Handbal, în săptămâna 16-20 Martie 2015 a fost organizat un curs de prezentare a Regulamentului de Handbal, cu participarea domnului Horațiu Belu, fost arbitru, actual membru al CCA, observator internațional EHF și autorul traducerii în limba română a Regulamentului jocului de handbal, în calitate de lector. Au participat juniorii I ai AH Minaur, împreună cu antrenorii și oficialii clubului, fiind invitați și membrii Colegiului Județean de Arbitri Maramureș.

Scopul acestui proiect este cunoașterea în detaliu a Regulamentului de către sportivi, dar și crearea cadrului care să permită obținerea carnetului de arbitri de către sportivii care vor fi interesați și atrași de această carieră profesională.

« În primul rând doresc să mulțumesc Federației Române de Handbal, Colegiului Central de Arbitri și domnului Horațiu Belu pentru faptul că au răspuns pozitiv și entuziast acestui proiect. Consider că a fost un succes și vom face în continuare toți pașii ce ni i-am propus pentru a obține rezultate palpabile. Este un început de care suntem mândri, dar munca în această direcție este abia la inceput. Academia de Handbal Minaur este un club preocupat de viitorul sportivilor săi și, prin proiectele inițiate, vom face tot ce ne stă în putință pentru a crește oameni puternici, de caracter și care vor fi oameni și sportivi de valoare », a declarat președintele executiv al AH Minaur, Vasile Viman, la finalul cursului.

Proiectul va fi continuat în săptămânile care urmează, având ca țel intermediar susținerea examenului de arbitri de handbal pentru sportivii juniori I, în cursul lunii mai.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac