Baia Mare găzduiește o nouă acțiune Plan Talent. 29 sportivi și 3 antrenori ai AH Minaur vor fi prezenți

După ce în 2020 a fost suspendat din cauza pandemiei, Planul Talent, programul inițiat de  Federația Română de Handbal în 2017 cu scopul de a forma loturile naționale de cadeți (născuți 2006 și 2007) și juniori (născuți 2004 și 2005), a fost reluat în această toamnă.

Până în acest moment, s-au organizat trei acțiuni, la București (10 octombrie), Suceava (17 octombrie), respectiv Timișoara (24 octombrie). Sâmbătă, pe 30 octombrie, va veni rândul Sălii de Sport a Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri” din Baia Mare să găzduiască o nouă etapă a acestui program. Ultima acțiune din această toamnă va fi duminică, la Sighișoara.

La această acțiune de la Baia Mare vor participa 92 de sportivi, dintre care Academia de Handbal Minaur va participa cu nu mai puțin de 29 sportivi, care vor fi atent supravegheați de către trei antrenori ai clubului nostru.

Au fost convocați opt sportivi născuți 2004-2005, Andrei Horotan, Alexandru Borcuti, Lucas Sabou, Andreas Hauler, Andrei Paul, Vlad Pop, Ioan Buciuman și Tiberiu Cioclu. Din staff-ul tehnic pentru această acțiune va face parte și antrenorul Academiei de Handbal Minaur, Claudiu Clonovszki, care de altfel face parte și din staff-ul echipei naționale pentru această grupă de vârstă.

Cei mai mulți sportivi au fost convocați la grupa de vârstă 2006-2007, în număr de 21: Cristian Sîncu, Tudor Balint, Andrei Palfi, Armando Kiss, Rareș Horotan, Norbert Meleg, Adrian Breban, Sebastian Barbul, Patrik Jesek, David Moldovan, Dragoș Mureșan, Alexandru Măgurean, David Revak, Patrik Szekely, Mario Graur, Andrei Stan, Luca Istovan, Alessandro Uta, Matei Crăciun și Mircea Mihuț. La această grupă vor participa și antrenorii clubului nostru, Florin Mironescu și Antonela Sabou Hruban.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac