Azi începe returul la juniori III

Începând de astăzi și până duminică, Sala de sport a Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri” găzduiește returul seriei F la juniori III. În prima parte a campionatului, Academia de Handbal Minaur a câștigat toate cele patru partide și se află pe prima poziție a clasamentului cu maxim de puncte (20 – 4 victorii*2 puncte și 12 reprize câștigate*1 punct).

Vă reamintim că acest sezon vine cu mai multe modificări de regulamente, printre cele mai importante fiind cele legate de timpul de joc sau numărul de jucători. Așadar, se vor juca trei reprize de câte 20 de minute, iar în prima repriză echipele vor fi nevoite să joace cu 5 jucători de câmp + portar. În celelalte două reprize se va juca normal, cu 6 jucători de câmp + portar. La capitolul puncte, fiecare repriză câștigată aduce un punct în clasament, iar o victorie la general aduce două puncte.

Mai departe, în grupa Valoare se vor califica primele trei clasate din fiecare serie a sezonului regulat. Echipele calificate din aceeași grupă geografică vor merge în grupele principale „valoare” cu rezultatele înregistrate între acestea în grupele geografice.

Programul Academiei de Handbal Minaur la acest turneu:
Miercuri, 10 martie – ora 15.50
LPS Bihor Oradea – Academia de Handbal Minaur
Joi, 11 martie – ora 15.50
Academia de Handbal Minaur – LPS Alba Iulia
Vineri, 12 martie – ora 15.50
Lic. Liviu Rebreanu Turda – Academia de Handbal Minaur
Sâmbătă, 13 martie – ora 15.50
Academia de Handbal Minaur – LPS Cluj

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac