Am câștigat la Oradea, scor 29-30 !

Academia de Handbal Minaur a obținut astăzi o victorie importantă pe terenul echipei CSM Oradea, scor 29-30 și încheie astfel cu dreptul perioada de pregătire din această iarnă. La pauza jocului de astăzi, gazdele de la Oradea au condus la două goluri diferență, scor 15-13.

Pentru Academia de Handbal Minaur, în acest joc au marcat Pavel Sângeorzan (6 goluri), Bogdan Stoean (6), Călin Căbuț (5), Robert Erni (4), Robert Nagy (3), Viorel Boșca (3), Tudor Botea (1), Adrian Dedea (1), Eric Bărbuș (1). În poarta echipei noastre, Cristian Niculai s-a remarcat cu 13 intervenții avute în fața jucătorilor orădeni.

Sâmbătă, începând cu ora 11:00, juniorii I ai Academiei de Handbal Minaur vor juca sub egida Clubului Sportiv Nr. 2 în campionatul național rezervat grupei lor de vârstă împotriva Centrului Național de Excelență Sighișoara.

Meciurile oficiale din Divizia A vor începe pe șapte februarie, Academia de Handbal Minaur urmând să joace pe teren propriu în prima etapă a returului împotriva Politehnicii Timișoara. În tur, la Timișoara, Academia de Handbal Minaur s-a impus cu scorul de 29-33.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac