Alexandru Dedu, mesaj pentru Academia de Handbal Minaur

Președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu salută împlinirea a 5 ani de activitate a Academiei de Handbal Minaur Baia Mare. Momentul este unul important pentru comunitatea handbalistică locală, dar și semnificativ pentru noua concepție pe care trebuie să o avem pentru viitorul sportului nostru.

”5 ani este o cifră importantă și care atestă maturitatea proiectului dumneavoastră. Știu dificultățile prin care ați trecut și vă felicit pentru tăria și tenacitatea de care ați dat dovadă pentru a merge mai departe. Am încredere că modelul de dezvoltare pe care l-ați adoptat este semnificativ pentru handbalul românesc.

Creșterea unei noi generații este scopul nostru principal în handbal umasculin, iar clubul dumneavoastră este vital proiectului nostru. Îmi pare rău că sănătatea încă nu-mi permite să fac deplasări atât de lungi pentru a fi alături de dvs ” , a declarat Alexandru Dedu.

Academia de Handbal Minaur Baia Mare este un centru de creștere a tinerilor handbaliști pentru echipa de seniori și reprezintă un model util pentru majoritatea cluburilor din România.

Promovarea tinerilor și implicarea lor într-un sistem competițional profesionist este calea de urmat pentru întreg sportul nostru. Federația de Handbal rămâne dedicată proiectului său de a aduce un spirit nou în competiția noastră. De altminteri, schimbările produse la nivelul handbalului juvenil în ultimii ani au dat primele rezultate și la masculin, unde Naționala de Tineret U21 s-a calificat la Campionatul Mondial din Brazilia din această vară.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac