Al doilea meci, a doua victorie

În deschiderea etapei secunde din Divizia A, Academia de handbal Minaur s-a impus pe teren propriu împotriva grupării HCM Sighișoara, scor 30-28, după ce în prima etapă câștigat la Timișoara în fața Politehnicii cu scorul de 29-33. La pauza jocului de astăzi, echipa noastră a condus la patru goluri diferență, scor 15-11.

Oaspeții noștri de astăzi au început mai bine jocul și au condus în primele zece minute cu un avantaj minim (2-3 min. 5 și 6-7 min. 10), fiind singura perioadă în care Sighișoara s-a aflat în avantaj în această partidă. La mijlocul primului mitan scorul era egal, 8-8, pentru ca în minutul 20 Academia de handbal Minaur să se distanțeze pentru prima dată la două goluri, scor 10-8. Diferența dintre cele două echipe s-a dublat la finalul primelor 30 de minute, scorul fiind 10-8 în favoarea Academiei de handbal Minaur.

Repriza secundă s-a desfășurat cu Academia de handbal Minaur în avantaj, până la mijlocul acesteia, când HCM Sighișoara s-a apropiat la un singur gol, scor 24-23, iar mai apoi a egalat cu cinci minute înainte de final, scor 27-27. Până la urmă, în urma unui joc mai bun pe final, Academia de handbal Minaur a reușit să se impună cu scorul de 30-28.

Așadar, după primul meci din etapa secundă, Academia de handbal Minaur ocupă prima poziție în clasament, având punctaj maxim din cele două partide disputate.

În runda următoare, Academia de handbal Minaur se va deplasa la Brașov, unde va întâlni echipa proaspăt-înființată în orașul de sub Tâmpa, CSU CNOT.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac