AH Minaur organizează un curs de prezentare a Regulamentului de Handbal

În perioada 6-8 aprilie 2016, Academia de Handbal Minaur organizează în colaborare cu Federația Română de Handbal, pentru al doilea an la rând, cursul de prezentare a Regulamentului de Handbal. Lectori vor fi domnii Horațiu Belu și Alin Cîrligeanu, ambii foști arbitri internaționali și actualmente observatori internaționali EHF. Cursul se adresează juniorilor I și II ai Academiei, împreună cu antrenorii și oficialii clubului, fiind invitați și membri ai Colegiului Județean de arbitri Maramureș.

Scopul acestui proiect este cunoașterea în detaliu a Regulamentului de către sportivi, dar și crearea cadrului care să permită obținerea carnetului de arbitri de către sportivii care vor fi interesați și atrași de această carieră profesională.

În primul rând doresc să mulțumesc Federației Române de Handbal, colegiului Central de Arbitri și domnilor Alin Cîrligeanu și Horațiu Belu pentru faptul că au răspuns pozitiv și entuziasm acestui proiect. Avem convingerea că esența progresului este continuitatea și seriozitatea și iată că, prin sprijinul sponsorilor noștri, continuăm acest proiect an de an. Academia de Handbal Minaur Baia Mare este un club preocupat de viitorul sportivilor săi, iar prin proiectele inițiate vom face tot ce ne stă în putință pentru a educa sportivi valoroși, oameni puternici și cu caracter care se vor integra mai ușor în societate.“, a declarat președintele executiv al Academiei de Handbal Minaur Baia Mare, Vasile Viman.

Academia de Handbal Minaur deschide porțile acestui curs celor interesați, sportivi, antrenori sau oficiali din afara clubului.

Pentru detalii privind programul și locul de desfășurare, vă rugăm să luați legătura cu clubul nostru.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac