Academia de Handbal Minaur, singurul club privat din România calificat la turneele finale cu toate grupele de juniori

Academia de Handbal Minaur a realizat o performanță notabilă în weekend-ul ce tocmai a trecut. În urma calificării juniorilor II și IV la turneele finale, clubul nostru a devenit singurul club privat din România calificat la turneele finale cu toate grupele de juniori în sezonul 2015/2016.

Performanțele Academiei de Handbal Minaur nu se vor opri cu aceste calificări la turneele finale, clubul nostru dorind să își mărească zestrea de 11 medalii interne obținute în cei șase ani de activitate.

Juniorii I (în parteneriat cu CSS2 Baia Mare) sunt primii care vor intra în lupta pentru medalii. Deținătorii titlului de campioni din sezonul 2014/2015 vor juca la Buzău în perioada 1-5 iunie, fiind în grupă cu CS Știința Municipal Bacău, CSS Galați și Liceul Teoretic Traian Vuia din Reșița.

Juniorii III vor juca la turneul final în perioada 8-12 iunie. În săptămâna imediat următoare, juniorii II vor intra și ei în lupta pentru medalii în perioada 15-19 iunie. Cei mai mici juniori ai Academiei de Handbal Minaur, juniorii IV sunt cei care vor intra ultimii în această fază a competiției, turneul final fiind programat pentru perioada 23-26 iunie 2016.

Clubul nostru le mulțumește sponsorilor care ne-au susținut și au făcut posibile aceste performanțe notabile pentru un club privat din România.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac