Academia de Handbal Minaur, printre primele cinci echipe din România la juniori III !

Academia de Handbal Minaur a câștigat în ultimul joc de la turneu final – cel pentru stabilirea clasamentului (locurile 5-6) – la aruncările de departajare în fața echipei CSM București. Scorul final, după executarea aruncărilor de la șapte metri a fost 42-40.

În timpul regulamentar, Academia de Handbal a condus mare parte a jocului, însă pe final echipa din capitală a reușit să egaleze, scor 31-31. După disputarea a două reprize de prelungire egalitatea a persistat, scor 37-37. La executarea aruncărilor de la șapte metri, Academia de Handbal a fost mai bună, câștigând cu 5-3 (42-40 scor final).

Așadar, Academia de Handbal Minaur încheie bine acest sezon, clasându-se printre primele cinci echipe din România la juniori III în doar primul sezon cu antrenorul Claudiu Clonovszki pe banca tehnică.

În meciul pentru evitarea ultimului loc, CSS Sighișoara s-a impus categoric în fața echipei CSM Sf. Gheorghe, scor 44-31. După meciurile pentru ocuparea locurilor 5-8 au urmat partidele din semifinale.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac