Academia de Handbal Minaur, medaliată cu bronz la Turneul Final de juniori II

În perioada 29 mai – 2 iunie, Târgu Mureș a găzduit Turneul Final rezervat juniorilor II. Academia de Handbal Minaur a reușit să obțină medalia de bronz după ce a câștigat finala mică împotriva echipei CSM Bacău, scor 33-28. Ultima medalie obținută de clubul nostru la nivel de juniori II a fost în 2015, când Academia de Handbal Minaur a câștigat aurul.

Prima repriză a partidei de ieri a fost foarte echilibrată, niciuna dintre cele două echipe nereușind să se desprindă la mai mult de un gol, iar primele 30 de minute s-au terminat la egalitate, scor 13-13. În prima parte a reprizei secunde, Academia de Handbal Minaur a păstrat constant un avantaj de două goluri, pentru ca pe final să se distanțeze pe tabela de marcaj. Diferența maximă (5 goluri) înregistrată s-a înregistrat chiar la fluierul final al partidei, scor 33-28.

Academia de Handbal Minaur câștigă medalia de bronz după ce a înregistrat 3 victorii și două înfrângeri. Juniorii noștri au câștigat grupa A în urma victoriilor cu AHC Dobrogea Sud Constanța (37-25) și LPS Piatra Neamț (38-35). Singura înfrângere din faza grupelor a fost cu CSM Bacău (34-32). A urmat semifinala pierdută cu CSM București (40-33), iar mai apoi revanșa împotriva echipei din Bacău (33-28).

 

 

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac