Academia de Handbal Minaur întâlnește liderul seriei B, CSM Făgăraș

Pe 6 martie 2016, Academia de Handbal Minaur va întâlni pe propriul teren (Sala de Sport a Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri”) ocupanta primului loc din seria B a Diviziei A, CSM Făgăraș. Partida va începe de la ora 13:00 și va fi arbitrată de cuplul Pintea (Cluj) – Sas (Bihor).

În etapa precedentă, Academia de Handbal Minaur a pierdut în deplasare la CSM Satu Mare, scor 31-29, după ce la pauză scorul a fost egal, 16-16. CSM Făgăraș nu a disputat meciul din etapa precedentă, cel de pe teren propriu împotriva echipei CNE Sighișoara, ultima partidă disputată de oaspeții noștri de mâine fiind pe 25 februarie, când aceștia s-au impus la limită pe terenul echipei HC Sibiu, scor 25-26.

În clasamentul momentului, CSM Făgăraș ocupă fotoliul de lider, având 39 de puncte după 14 jocuri, fiind în continuare favorită pentru promovarea directă în Liga Națională. Academia de Handbal Minaur se află pe locul cinci, având 25 de puncte. Diferența dintre locul trei și locul șapte este de doar 3 puncte.

În partida tur, disputată la Făgăraș, CSM s-a impus cu 33-31, într-o partidă dominată aproape în totalitate de Academia de Handbal Minaur. La pauză, echipa noastră a avut un avantaj de trei goluri, scor 16-19.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac