Academia de Handbal Minaur a câștigat seriile la juniori II și III. Urmează grupele “Valoare”

În această săptămână a avut loc ultima etapă a sezonului regulat la juniori II și III. La ambele grupe, Academia de Handbal Minaur a terminat pe primul loc, calificându-se astfel la următoarea fază a competiției, grupa “Valoare”.

Juniorii II au avut un parcurs aproape perfect în seria G, câștigând 11 din cele 12 meciuri disputate, singura înfrângere fiind suferită în deplasare la AHC Potaissa Turda. În grupa “Valoare”, din seria noastră vor merge mai departe AHC Potaissa Turda și CS Extrem Baia Mare.

Juniorii III au defilat în seria H, obținând maxim de puncte (24 + 8 bonus pentru respectarea cerinței de talie) din cele 12 partide disputate. Excluzând partidele câștigate la masa verde (etapa 2 vs. LPS Satu Mare și etapa 14 vs. CSS2 Baia Mare), cea mai mică diferență de scor la care s-au impus juniorii III a fost de zece goluri, înregistrată în etapa a opta, scor 42-32 în deplasare la CS Seini.

De asemenea, Academia de Handbal Minaur este a doua pe țară la capitolul goluri marcate, doar CSM Bacău reușind să marcheze mai multe goluri (582) decât juniorii noștri (531). Din seria noastră, se vor califica mai departe CS Seini și Academica Cluj-Napoca.

 

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac