Academia de handbal Minaur, 5 ani de activitate

Intr-un cardru festiv si plin de energia vibranta a peste 100 de sportivi, Academia de Handbal Minaur a sarbatorit ieri dupa amiaza implinirea a 5 ani de la infiintare. In prezenta autoritatilor publice locale, a reprezentantilor Federatiei Romane de Handbal, a sponsorilor si a parintilor, dar si a echipei de seniori HCM Minaur, a fost o bucurie a sportului juvenil, a handbalului baimarean.

In ambianta calda a Teatrului Municipal, familia Academiei de Handbal Minaur a regasit emotia si bucuria de a construi pentru viitorul unor copii frumosi si sanatosi. Evenimentul a continuat in Centrul Vechi al Municipiului Baia Mare unde a fost organizat un teren de handbal. Sportivi si spectatori deopotriva s-au intrecut in concursuri de aruncari la poarta, joaca de-a handbalul fiind castigatorul detasat. S-au oferit premii pentru toti participantii.

 

Academia de Handbal Minaur le multumeste din inima tuturor celor ce au fost prezenti, celor care sprijina acest proiect in care tinerii sportivi sunt pe primul plan.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac