A treia victorie pentru juniorii I în Playoff-ul Tineret

Juniorii I au obținut a treia victorie în Playoff-ul Tineret al Diviziei A, 45-34 pe teren propriu împotriva echipei secunde a Potaissei Turda. La pauză, cele două echipe au fost despărțite de cinci goluri, scor 18-13.

Juniorii I au început excelent partida, marcând primele șase goluri (6-0 min. 7). După minutul șapte au început și oaspeții să înscrie, însă diferența de șase goluri s-a păstrat până în minutul 20, când ne-am distanțat de la 12-6 la 15-6, însă pentru o scurtă perioadă de timp, Potaissa Turda II replicând cu cinci goluri consecutive, scorul ajungând la 15-11. La pauză, CS Minaur II a intrat la cabine cu cinci goluri în avantaj, scor 18-13. A doua repriză a fost una fără istoric, diferența de zece goluri fiind înregistrată pe aproape toată durata reprizei. La final, CS Minaur II s-a impus cu 45 la 34.

Cu această victorie, CS Minaur II ajunge la nouă puncte acumulate în șase meciuri și se clasează pe locul trei, fiind la egalitate cu cu Universitatea Cluj II (locul 4). În etapa următoare, CS Minaur II va sta, următorul meci fiind programat pe 2 aprilie, în deplasare la Sporting Ghimbav.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac