11 sportivi și antrenorul Claudiu Clonovszki au participat la încă o etapă a Programului “Talent”

Duminică 9 decembrie, Sala “Gheorghe Barițiu” din Turda a găzduit o nouă etapă a Programului “Talent”. Programul “Talent” este o acțiune a Federației Române de Handbal ce are ca scop principal formarea loturilor naționale de cadeți și juniori.

La această acțiune au fost prezenți 11 sportivi ai Academiei de Handbal Minaur. Este vorba de Ovidiu Ardelean, Erik Pop, Teodor Buciuman, Rareș Pop, Alexandru Cociotă, Călin Indrecan, Andreas Hauler, Răzvan Boitor, Remus Chiș, Vlad Pop, Ioan Buciuman, Tiberiu Cioclu și Alexandru Borcuti.

Din staff-ul care a coordonat această acțiune s-a aflat și Claudiu Clonovszki, antrenor al Academiei de Handbal Minaur, care ne-a declarat că: “Suntem mândri că avem la ambele generații 2002-2003 si 2004-2005 un total de 11 copii convocați la o nouă acțiune Plan Talent a Federației Române de Handbal, care are ca scop formarea lotului național de cadeti si juniori a reprezentativei României. Am venit împreună cu sportivii Academiei să arătăm că ne pregătim foarte bine si putem răspunde și să ajutăm cu succes acțiunile federației. Următoarea acțiune Plan Talent va avea loc în perioada 7-10 ianuarie la Izvorani .

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac