duminică, 22 noiembrie 2015

Academia de Handbal Minaur s-a impus categoric în această dimineață împotriva echipei HC Sibiu, scor 36-26 (vezi galerie foto), în urma unui joc deosebit în repriza secundă. La pauză, echipa noastră a avut un avantaj de doar două goluri, scor 15-13.

PRIMA REPRIZĂ

ah_sibiu_15

Am început bine jocul, iar în minutul șase aveam deja două goluri în avantaj, scor 4-2. Diferența s-a dublat până la mijlocul primului mitan, Academia de Handbal Minaur conducând cu scorul de 10-6. Până la finalul reprizei, oaspeții au mai redus din diferență și au intrat la cabine cu un handicap de două goluri, scor 15-13.

REPRIZA SECUNDĂ

ah_sibiu_39

 

Avantajul de două goluri obținut la încheierea primelor 30 de minute s-a dublat în primele cinci minute de joc ale actului secund, scorul devenind 18-14. Diferența de pe tabela de marcaj s-a mărit o dată cu trecerea timpului, iar Academia de Handbal Minaur a profitat de intervențiile portarului Andrei Balint și s-a distanțat la opt goluri în minutul 45 (după ce a marcat patru goluri consecutive), scor 27-19. Acest avantaj de opt goluri s-a păstrat până spre final, iar mai apoi s-a mărit la zece goluri în minutul 58. Partida s-a terminat cu victoria Academiei de handbal Minaur, scor 36-26.

Academia de Handbal Minaur: Balint (20 de intervenții), Niculai, Porumb – Sângeorzan (6 goluri), Andrei (6), Nagy (5), Botea (4), Stoean (4), Pomian (4), Căbuț (4), Erni (3), Bărbuș, Boșca, Boer, Cotuna.

MECIUL URMĂTOR

ah_sibiu_43

În etapa următoare, Academia de Handbal Minaur se va deplasa la Centrul Național de Excelență Sighișoara, care ocupă ultimul loc în clasament, fără niciun punct acumulat.