sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Astăzi, Academia de Handbal Minaur a disputat meciul cu numărul 11 din Seria B a Diviziei A, la Brașov, contra echipei locale HC ROM CRI. Partida de sub Tâmpa s-a încheiat la egalitate, scor 31-31. La pauza dintre reprize, gazdele de la ROM Cri au condus cu scorul de 17-13.

A fost un meci cu o încărcătură foarte mare, în care cele două echipe „s-au bătut” pentru fiecare minge. De la echipa noastră, Alexandru Bologa a primit cartonaș roșu-. Prima repriză a fost condusă în majoritatea timpului de către gazde, care s-au impus lal finalul acesteia cu 17-13. În repriza secundă, jucătorii echipei noastre s-au mobilizat, iar la final au reușit să anuleze ecartul de patru goluri de la pauză, meciul încheiându-se la egalitate, 31-31.

Etapa următoare, a 12-a din Seria B a Diviziei A, Academia de Handbal Minaur va primi vizita echipei HCM Făgăraș, situată pe locul șapte înainte de startul etapei de astăzi.

Academia de Handbal Minaur: Raul Pătrăuș (10 intervenții + o lovitură de la 7 metri apărată), Dan Tapalagă – Tudor Botea (10 goluri), Robert Nagy (7), Cristian Bodnărescu (4), Vlad Olar (3), Robert Erni (3), Vlad Butean (2), Alexandru Bologa (2), Vlad Bondor, Andreas Avramescu, Bogdan Stoean, Zoltan Istvanfi.