sâmbătă, 20 februarie 2016

Campioana României la handbal masculin, HCM Minaur, încearcă să transfere pentru prima dată de la Academia de Handbal Minaur ! Vlad Bondor, Marius Pop, respectiv Răzvan Apostu, sunt jucători legitimați la Academia de Handbal Minaur, dar care evoluează pentru CSU CNOT Brașov pe baza unei înțelegeri între clubul nostru și Federația Române de Handbal.

Academia de Handbal Minaur îi cedează pe cei trei sportivi la HCM Minaur fără a avea pretenții financiare, deoarece acesta este unul din scopurile Academiei de Handbal Minaur, de a crește juniori pentru a fi transferați la HCM Minaur.

Vlad Bondor (inter stânga) și-a terminat în vara anului 2015 junioratul la Academia de Handbal Minaur, echipă pentru care a jucat în Divizia A, al doilea eșalon handbalistic din România. Răzvan Apostu (portar) și Marius Pop (extremă stânga), băimăreni de origine, au terminat junioratul la Centrul Național de Excelență din Sighișoara, echipă pentru care au jucat în Divizia A.

Vlad Bondor, Răzvan Apostu și Marius Pop au câștigat în 2015 Campionatul Național rezervat juniorilor I alături de Clubul Sportiv Școlar nr. 2 din Baia Mare.