vineri, 24 iunie 2016

Juniorii IV ai Academiei de Handbal Minaur au fost eliminați de la turneul final încă din faza grupelor, după ce au câștigat o singură partidă, cu 25-24 în fața celor de la Torok Râmnicu Vâlcea. În celelalte întâlniri, juniorii IV au fost învinși de CSU Suceava (20-28) și CSM București (36-17).

În prima partidă, juniorii au fost învinși de CSU Suceava cu 28-20 într-o partidă în care sucevenii s-au aflat în permanență în avantaj. La pauză, CSU Suceava a avut un avantaj de patru goluri, scor 12-8.

În al doilea joc, Academia de Handbal Minaur s-a impus cu 24-23 la finalul unei partide foarte echilibrate, cele două echipe aflându-se la egalitate o bună parte din joc. La pauză, Academia de Handbal Minaur a avut tot un gol în avantaj, scor 12-11.

În ultimul meci, Academia de Handbal Minaur a pierdut categoric în fața celor de la CSM București, scor 36-17. La pauză, echipa din capitală a condus cu 18-13.

În continuare, Academia de Handbal Minaur va rămâne la Sfântu Gheorghe, urmând ca în această după-amiază să înceapă meciurile pentru stabilirea clasamentului. Clubul nostru va juca pentru locurile 9-16.